Äripäev • 13. november 2018 kell 15:16

Raadiohommikus: kuidas endale diivanil pikutades uus kodu osta?

Mees diivanil vedelemas  Foto: Photobox

Kolmapäevases Äripäeva raadio hommikusaates on külas Endoveri müügidirektor Marko Männimets, kellega tuleb juttu sellest, et üha enam kortereid ostetakse interneti teel ja ka üldisemalt sellest, miks ja kuidas kinnisvaraturg üha enam e-kaubandusse liigub.

Teine suur teema on üks kolmapäevase paberlehe pealugu – eestlastest ettevõtjad Silicon Valleys ehk Räniorus. Nende käekäiguga käis end kurssi viimas Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Kaspar Allik, kes räägib kogetust ka raadioeetris.

Neid ja muidki teemasid käsitlevad ja saadet veavad Ken Rohelaan ja Madis Aesma.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 „Triniti eetris“. Eelmisel nädalal andis konkurentsiamet loa Enefit Green ASi ja Nelja Energia ASi koondumiseks. Konkurentsist elektri hulgi- ja jaemüügiturul räägivad saates Triniti jurist Birgita Ots ja advokaat Sandor Elias. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

13.00–14.00 „Ärikliendid roolis“. Järjekorralt kümnendas Äripäeva autoteemalises saates teeme juttu lähenevast talvest ning sellest, mida peab auto või autopargi ettevalmistel arvestama, et käre pakane või libe tee üllatust ei valmistaks. Räägime nutikatest nippidest, millest väga sageli ei räägita, samuti ei jää küsimata ka igavikuline küsimus: kas lamell- või naastrehv? Stuudios on ASi Rentest klienditeeninduse juht Gert Vatt ja Vianori kaubamärgi all tuntud OÜ Tireman tegevjuht Hindrek Männik. Saadet juhib Tõnu Tramm.

15.00–16.00 „Fookuses“. Seekord räägime Äripäeva Akadeemia kahest koolitusest – „Professionaalne projektijuhtimine“ ja „Projektijuhtimine ehituses“. Viimane oli eelmise nädala kõige müüdum koolitus Äripäeva Akadeemias. Saates uurime, milliseid oskusi projektijuhtimine nõuab ja millist väärtust annab ettevõttele ametit õppinud projektijuht. Saates on külas koolitaja, coach ja Eesti Projektijuhtimise Assotsiatsiooni juhatuse liige Tiit Valm. Saadet veab Liis Amor.

Kuula raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum