Äripäev • 13. detsember 2018 kell 9:56

Riigiprokuröriks saab Evestuse asemel Taavi Pern

Uus riigiprokurör Taavi Pern  Foto: Mihkel Maripuu, Eesti Meedia/Scanpix

Justiitsminister kinnitas riigiprokuratuuri juhtiva riigiprokuröri ametikohale senise Põhja ringkonnaprokuratuuri juhtivprokuröri Taavi Perni. Põhja ringkonnaprokuratuuri uueks juhtivprokuröriks saab Saskia Kask.

„Taavi Pern on näidanud end nii eduka spetsialistina, prokurörina, kes on edukalt lõpule viinud mitu kaalukat narkokuritegude protsessi, kui ka austatud juhina. Usun, et tema käe all saab riikliku süüdistuse kõrge tase riigiprokuratuuris väga hästi hoitud ja edasi arendatud,“ ütles justiitsminister Urmas Reinsalu.

Senine juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus lahkub ametist 31. detsembril. „Tänan Steven-Hristo Evestust tehtud töö eest ja loodan väga, et ta ei sulge õigusvaldkonna ust oma selja taga lõplikult,“ ütles Reinsalu.

Hetkel kuum