• Jaga lugu:

  Poola kuulutuseportaalis saab maksta Fortumo kaudu

  Fortumo juhatuse liige Martin Koppel. Foto: SILLE ANNUK, Postimees/Scanpix

  OLX Groupi portaalis saavad tänasest 38 miljonit Poola tarbijat maksta tasuliste kuulutuste eest Fortumo kaudu, teatas ettevõte.

  Mobiilimakselahenduste pakkuja Fortumo ja suur kuulutusteportaalide pakkuja OLX Group teatasid mobiilimaksete koostöö käivitamisest.
  “OLX tegutseb kiire kasvuga turgudel, kus pangakaardid on suhteliselt vähestel inimestel ja eelistatakse kohalikke maksemeetodeid. Mobiilimaksed aitavad meil teenindada väga laia kliendibaasi ja pakkuda neile lihtsat makselahendust. Kohalikud mobiilioperaatorid on inimestele äratuntavad ja nende kaudu maksmine on klientide tagasiside põhjal lihtne,” rääkis koostööst OLXi maksetoodete juht Floriane Gramlich.
  Poolas kasutab nutitelefoni 70% inimestest, samas kui krediitkaardiomanikke on vaid 16% elanikkonnast, mis teeb digiteenuste pakkujatele online-maksete kogumise keeruliseks. Mobiilimaksed lahendavad probleemi, võimaldades igal telefoniomanikul maksta teenuste eest koos oma igakuise mobiiliarvega.
  Hiljuti teatas Fortumo koostöö alustamisest karaokeäpiga Smule ja mobiilse parkimise käivitamisest Sloveenias koos EasyParkiga.
  Fortumo 2017. aasta käive oli 24 miljonit eurot ja kasum 0,24 miljonit eurot, aasta varem olid nii käive kui ka kasum suuremad, vastavalt 25,5 miljonit eurot ja 0,79 miljonit eurot.
  Fortumo platvormi kasutavad ka Google, Spotify ja Electronic Arts. 2007. aastast tegutseval ettevõttel on kontorid Tartus, Tallinnas, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Singapuris, Hanois ja Taipeis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Marili Niits: mida teha, et suvepuhkuste periood ei võtaks rohkem energiat, kui vastu annab?
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Metallid kukkusid halvimasse kvartalisse pärast eelmist finantskriisi
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Soome tarbijate usk tulevikku varises kokku
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim logistika-, metalli- ja puidusektorit
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.