Artikkel
 • Jaga lugu:

  Soome postifirma pakub koondatutele tööd Tallinnas

  Soome ametiühingud nõuavad Eestisse kolimise teemal aru riigilt, kes on postifirma enamusosanik.Foto: Andras Kralla

  Soome postiveofirma Posti koondab kokku 59 töökohta ja pakub neile tööd Tallinnas loodavasse kontorisse.

  Talouselämä kirjutab, et töötajatega läbirääkimiste lõpptulemusena luuakse Tallinna 14 töökohta. Ettevõtte Soomest koondatud töötajatele pakutakse võimalust minna tööle teisele poole Soome lahte, kuhu rajatakse administratiivkeskus.
  „Pakume toetatud võimalust siirduda tööle Tallinna, kui see töötajale sobib,“ andis Posti majandus- ja finantsjuht Tom Jansson pressiteates teada.
  Soome posti- ja logistika valdkonna ametiühing PAU väidab, et Posti pakub töötajatele võimalust jätkata koondamise järel tööd Tallinnas kohalikule tasemele vastavate palkadega. Liit on sellisest pakkumisest ebameeldivalt üllatatud.
  „Kas see ongi Soome töötajate tulevik? Meid saadetakse piiri taha tegema tööd teab millistel tingimustel, kui ainult ettevõtted saaksid kulud alla?“ küsib valdkonna usaldusisik Mirja Sandberg.
  Kuulujutte, et Posti töökohad viiakse Tallinna, on olnud juba 2017. aastat peale, kui Postil oli käsil eelmised läbirääkimised ametiühingutega, kirjutas Kauppalehti. Avalikkusesse jõudis info, et Posti kaalub 314 töökoha Tallinna kolimist aastaks 2020. Siis kinnitas ettevõte, et töökohti Tallinna ei kolita.
  Tom Jansson ütles, et Tallinna pakutakse kohta eelkõige teeninduskeskusest koondatutele, kirjutas Talouselämä.
  Kuivõrd Posti omanik on 50,1 protsendi ulatuses riik, nõuabki ametiühing järgmisena riigilt tegutsemist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
USA aktsiad panid kehvale poolaastale punase punkti
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Krimelte tegi mullu rekordkäibe, tänavust aastat varjutavad aga tumedad pilved
Ehitusmaterjalide tootja ja turustaja Krimelte ehk Wolf Groupi käive jõudis mullu 138 miljoni euroni, aasta varem oli see 111 miljonit eurot. "Suutsime paindliku ja kiire reageerimisega keerulises ärikeskkonnas omi seatud sihte ületada," ütles grupi juhatuse liige Peeter Tohver.
Ehitusmaterjalide tootja ja turustaja Krimelte ehk Wolf Groupi käive jõudis mullu 138 miljoni euroni, aasta varem oli see 111 miljonit eurot. "Suutsime paindliku ja kiire reageerimisega keerulises ärikeskkonnas omi seatud sihte ületada," ütles grupi juhatuse liige Peeter Tohver.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.