Uudised
Ainult tellijale

Maxima avas pealinnas teistmoodi poe

Maxima ketti kuulub Eestis koos uusima poega 81 kauplust.  Foto: Liis Treimann

Maxima avas neljapäeval Tallinnas Viru tänaval jaeketi esimese väikese niinimetatud mugavuspoe.

Seda tüüpi poest saavad kliendid esmavajalikud toidu- ja majapidamiskaubad ning valiku suupisteid ning lõuna- ja õhtusöögiks sobivat valmistoitu. „Näeme inimeste igapäevastes tarbimisharjumustes selget nihet selles suunas, et kiire elutempo toob kaasa kiired ostud ja soovi teha seda võimalikult kodu või töökoha läheduses ning kaupleja peab olema seal, kus on tema klient,“ rääkis Maxima Eesti juhatuse esimees Marko Põder.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum