Äripäev • 26. juuli 2019 kell 9:34
Uudised
Ainult tellijale

Urmas Sõõrumaa ostab Signaali

Kas teil või Urmas Sõõrumaal on plaanis soetada osalus Signaal TMis? „Avalikult on teavitatud, et Signaal TM on müügis. Nagu te mõistate, ei saa ma hetkel enda ega kellegi teise võimalikku ostuhuvi kommenteerida,“ vastas mais Äripäeva küsimusele Urmas Sõõrumaa (pildil) äripartner Tarmo Keskküla.  Foto: Andras Kralla

Urmas Sõõrumaa ettevõte U.S. Invest ja Karol Kovanenile kuuluv Kovanen Holding ostavad Eesti suurima liiklukorraldusteenuse pakkuja AS Signaal TMi.

Tehing sõlmitakse peale aastaid kestnud spekulatsioone, et Signaali tegelik omanik on Sõõrumaa. Tehingus müüjat, Oppius OÜd esindanud rahvusvahelise investeerimispanga Oaklins M&A Balticsi partneri Heikki Källu sõnul oli huvi Signaal TMi aktsiate ostmise vastu märkmisväärne ning pakkumisi mitu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum