Pille Ivask • 5. oktoober 2019 kell 12:00
Uudised
Ainult tellijale

Spordisündmusi krabava Katari majandus ägiseb

Doha kergejõustiku maailmameistrivõistlused on hakanud silma sellega, et publikuhuvi on kesine. Reedel toimunud meeste kõrgushüppe finaaliks oli aga kohale tulnud palju kohalikke, sest Katari mees Mutaz Essa Barshim võitis kuldmedali.  Foto: AP/Scanpix

Sel nädalavahetusel lõppevaid kergejõustiku maailmameistrivõistlusi ning paari aasta pärast jalgpalli MMi võõrustava Katari majandus näib vajuvat.

Katar on tasapisi lõpetamas suuri ehitusprojekte ning maailma suurima veeldatud maagaasi eksportija majandusest hakkab vaikselt õhk välja vihisema. Nii ehitamine, tootmine kui ka jaemüük näitavad olulisi jahenemise märke. Kokkuvõttes langes Katari majandus eelmisel aastal 1,4%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum