Äripäev • 26. november 2019 kell 6:03
Uudised
Ainult tellijale

Siseministeerium soovib ühtlustada turvaturu kvaliteeti ja täpsustada õigusi

Siseminister Mart Helme avaldas lootust, et koos turvaseaduse täpsustamisega tõuseb ka eestlaste usaldus turvafirmade suhtes  Foto: LIIS TREIMANN

Siseminister Mart Helme sõnul kõigub Eestis pakutavate turvateenuste kvaliteet ja tihti on selgusetu, mil määral võib turvatöötaja erinevate juhtumite lahendamisel sekkuda. Helme hinnangul loob ministeeriumi turvaseaduse muudatus selgust.

"Mure on selles, et täna pakutavate turvateenuste kvaliteet kõigub ja see mõjutab ka inimeste usaldust nende teenuste kasutamisel. 2015. aastal tehtud uuringu järgi usaldab turvaettevõtteid vaid 65 protsenti Eesti elanikest,“ tõi Helme välja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum