Allan Rajavee • 13. märts kell 15:35
Uudised
Ainult tellijale

Töötukassa: karantiini sattunud inimesed ei jää toetuseta

Töötukassa kontoritest pole järgmise kahe nädala jooksul mõtet abi otsima minna, sest kogu töö kolitakse ümber e-kanalitesse.   Foto: Raul Mee

Töötukassa sõnul pole neile veel kollektiivse koondamise teateid esitatud, kuid juba on olnud kõnesid, kus uuritakse selleks vajalike sammude kohta. Töötukassa valmistub nii töö kaotanute kui ka karantiini tõttu palgas kaotavate inimeste aitamiseks.

Töötukassa sõnul toetatakse kõiki inimesi, kes eriolukorra tõttu jäävad osaliselt või täielikult oma sissetulekutest ilma. Töötukassa on välja arvutanud, et majanduskriisi kordudes ning töötuskindlustuse maksemäärade tänasele tasemele jäädes jaguks töötuskindlustusvahendeid umbes kolmeks aastaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum