Eliisa Matsalu • 2. aprill 2020 kell 17:30
Uudised
Ainult tellijale

Noor juht: kriise näinud ettevõtjate soovitused on häirivad, pehmelt öeldes

Masinatööstusettevõtte Estanc tegevjuht Mihkel Tammo.  Foto: Harro Puusild

Tööstusettevõtet Estanc juhib noorema põlvkonna juht Mihkel Tammo, kes pole varem ettevõtluses ühtegi kriisi üle elanud. Kui kriise näinud ettevõtjad on soovitanud tööandjatel teha tugevaid koondamisi ja palgakärpeid, siis Tammo nendega nõus ei ole. „Minu jaoks on need väljaütlemised pehmelt öeldes häirivad,“ ütles ta.

Tammo on juhtinud tööstusettevõtet Estanc neli aastat ja ta annab tööd umbes 150 inimesele. Tema arvates on viimastel päevadel meedias domineerinud eelmise põlvkonna ettevõtjate arvamused, millega maalitakse ette kõige mustem pilt, kutsutakse kohe kärpima ja koondama.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum