Eliisa Matsalu • 21. mai 2020 kell 14:29
Uudised
Ainult tellijale

Isamaa tugilaenu idee teeb pangad murelikuks

Erakond Isamaa tutvustas riigikogus tugilaenu ideed. Fotol riigikogu rahanduskomisjoni esimees Aivar Kokk, Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder ning rahvastikuminister Riina Solman.   Foto: Andras Kralla

Erakond Isamaa tahab juba sel sügisel pakkuda kriisis hätta jäänud peredele võimalust võtta tugilaen. Idee järgi peaksid laenu andma pangad, kuid pangajuhid on mures, kas see on ikka mõistlik.

Isamaa esimehe Helir-Valdor Seederi sõnul on koalitsioonis ideele poolehoid olemas ning välja on vaja veel töötada viimased detailid. Perede tugilaen on mõeldud inimestele, kelle sissetulek on kriisist tulenevalt vähenenud vähemalt 30%. Laenu hakkab plaani järgi käendama KredEx ja välja andma pangad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum