Pille Ivask • 25. jaanuar kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Investoriteliidust lahku löönud mehed korjavad ettevõtjatelt raha vesinikutehase jaoks

Kui Investoriteliit tegutses pikka aega Tallinnas Maakri tornis asuvas suursuguses kontoris, kus saabujaid tervitas 3D-prinditud kuldne börsipull, siis Thule Capital on end sisse seadnud Tallinna vanalinna, Toom-Rüütli tänavale. Kinnistusraamatu põhjal on nende ruumide omanik praegune riigikogulane ja endine olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi. Kunagine tippsportlane ütles selgituseks, et Thule Capital on tõesti selles majas üürnik ja märkis, et ukse kõrval on olemas ka ettevõtte silt.   Foto: Liis Treimann

Kurikuulsast Investoriteliidust lahkunud mehed pakuvad ettevõtjatele võimalust investeerida Kuusallu ehitatavasse päikeseparki, mille juurde on kunagi plaanis püstitada ka vesinikutehas.

Kummalisel kombel ei ole Kuusalu vald vesinikutehase plaanist kuulnud ning ka päikesepargi ehitamisest on asi hetkel kaugel. Veel enam, müügimehed on ettevõtjaid meelitanud jutuga, et investorite seas on laialt tuntud Raivo Hein, kes ise pole oma seotusest midagi kuulnud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum