Rivo Sarapik • 2. aprill kell 15:29
Uudised
Ainult tellijale

Toetusest ilma jäänud ettevõtja: tekib mõte ära kolida või oma riik välja kuulutada

Viirelaiu eestvedaja Priit Villemson Äripäeva Gaselli kongressil.  Foto: Raul Mee

„Vahest tekib küll mõte, et peaks terve Viirelaiu siis Lätti kolima või hoopis oma iseseisvuse kuulutama välja,“ jagas Viirelaiu saarel asuva puhkekeskuse eestvedaja Priit Villemson kogemust toetuse küsimises. Ettevõte taotles EASilt turismiettevõtete ärimudelite ümber kujundamise meetmest 240 000 eurot.

Ühena vähestest õnnestus Muhu saare külje all asuva laiu vedajal oma avaldus meetmele 7. jaanuaril esitada. „Taotluse, mida olime ette valmistanud kuus kuud koos kolme spetsialisti abiga. Koostanud äriplaani, uurinud turge jne,“ kirjutab ta sotsiaalmeedias. „Suutsime selle sisestada 7. jaanuaril 22 minutiga ja saime sisse.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum