Ott Järvela • 24. juuli 2019 kell 11:38
Arvamused
Ainult tellijale

Ott Järvela: kuidas saaks Kalju teenida 15 miljonit eurot?

Isegi kui Nõmme Kalju ja FC Flora Euroopa karikasarjades nüüd kuulsate vastastega mängides kaotavad, laekub Eesti klubide eelarvesse sadu tuhandeid eurosid. Üllatusedu suurendaks klubi sissetulekut kordades, kirjutab Soccernet.ee ajakirjanik Ott Järvela.

Nõmme Kalju kaotas küll 9. juulil Kadrioru staadionil Meistrite liigas Põhja-Makedoonia klubile FK Shkendija 0 : 1, kuid võttis võõrsil 2 : 1 võidu ja kindlustas edasipääsuga 1,2 miljoni eurose tšeki.  Foto: Konstantin Sednev / Postimees / Scanpix

Eesti praegu paremuselt viies jalgpalliklubi Narva Trans võitis kevadel Eesti karika ja tagas koha Euroopa liiga (tugevuselt teine eurosari) esimeses eelringis. Seal kohtuti Montenegro klubi Podgorica Buducnostiga, kellele kaotati kodus 0 : 2 ja võõrsil 1 : 4. Konkreetne allajäämine, mille käigus ei tekkinud kordagi arvestatavat võimalust edasi pääseda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum