Igor Rõtov • 18 oktoober 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Igor Rõtov: 30 aastat ajakirjanduses

Kui 90ndatel piisas sellest, kui rääkisid lugejale, mis juhtus, siis täna tahab ta teada, miks juhtus, kuidas see teda puudutab ja mis edasi saab, kirjutab Äripäeva peatoimetaja 1992-2007 ja tänane Äripäeva tegevjuht Igor Rõtov Äripäeva essees.

Äripäeva büroojuht ja personalispetsialist Virve Pihlak ning peadirektor Igor Rõtov Äripäeva esimese numbriga mis ilmus 1. oktoobril 1989.  Foto: Andras Kralla

Kui ma kolmkümmend aastat tagasi kirjutasin suures päevalehes poliitikateemalise kommentaari, siis sain olla üsna kindel, et minu tutvusringkonnas teadsid selle sisu kõik. Keegi kiitis takka ja keegi laitis maha, aga ühine inforuum oli automaatselt tagatud. Noore ajakirjaniku ajas see muidugi edevusest puhevile, kuid tekitas ka äratundmise, et kui teed oma tööd hästi, tõuseb sellest kasu suurele hulgale inimestele.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum