Erkki Keldo • 10. mai 2020 kell 13:48
Arvamused
Ainult tellijale

Reformierakonna peasekretär: ei tohiks olla nii, et paber kannatab kõike

Erkki Keldo.  Foto: Reformierakond

Arvamuskonkursil Edukas Eesti kolmanda koha saanud Kuldar Leisi idee, et tõelise lepingu võiksid erakonnad sõlmida alles 100 päeva pärast valitsuse töölehakkamist, on väga mõistlik, kirjutab Reformierakonna peasekretär Erkki Keldo.

Tegelikult ongi ju nii, et koalitsioonileping on valitsuse moodustanud erakondade ühiselt tahte alusdokument, mida erakondade ühisel nõul on alati võimalik ka muuta. Palju olulisem lepingust on valitsuse tegelik tahe, sest koalitsioonileping ei ole kunagi kivisse raiutud. Selle ülevaatamisel võib olla 100 päeva tärmin või mõni muu aeg, peamine on siiski aga see, et lepingu sõlminud erakonnad tõesti tahaksid oma valijatelt mandaadi saanud lubaduste eest seista ja Eesti elu edasi viia.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum