Andrus Karnau • 25. veebruar kell 11:27
Arvamused
Ainult tellijale

Andrus Karnau: presidendi torked klantspildi-Eesti pihta

President Kersti Kaljulaid 2019. aasta kevadel uue valitsuse ametisse nimetamisel kandmas pusa sõnumiga "Sõna on vaba".  Foto: Liis Treimann

President Kersti Kaljulaid suutis kahepäevase kõnede maratoni lõpuks öelda midagi, mida teised polnud tähele pannud, tähtsaks pidanud või olid liigitanud pidupäeval sobimatuks, kirjutab ajakirjanik Andrus Karnau.

President Kersti Kaljulaidi vastas olid kolmapäeval Paides tühjad toolid, sestap kõneles ta harjumatult tugevate emotsionaalsete rõhkudega. Aga võib-olla oleks ta nii rääkinud ka siis, kui tema vastas oleks olnud sada riigikogu liiget koos abikaasadega. Aasta, mis lahutab kaht Eesti sünnipäeva, on pakkunud negatiivseid tundeid rohkem, kui seda on kombeks avalikult tunnistada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum