LHV: Olympicu aktsial on tõusulootust

28. oktoober 2014, 12:35
Olympicu tulemused jäid küll mullustele numbritele alla, ent ületasid õrnalt LHV analüütikute ootusi.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141028/BORS/141029678/AR/0/AR-141029678.jpg

LHV panga vanemanalüütiku Shana Gavroni kinnitusel vastasid Olympic Entertainment Groupi kolmanda kvartali tulemused tema ootustele ja ettevõtte aktsialgi paistab tõusuruumi.

„Usume, et praegusele aktsiahinnale on tõusuruumi ja on väga ebatõenäoline, et nende tulemuste peale oma seisukohti muudame,“ märkis Gavron, kelle sõnul jäädi hoolimata kontserni käibe ja kasumi langusest tulemustega laias laastus rahule. „Seda oli oodata ja tulemused tulid veidi meie ennustatust ettepoole.“

Gavron selgitas, et tegevuse laiendamisega prognoositi tegevuskulude kasvu. Ta lisas, et kui uued üksused muutuvad efektiivsemaks, peaks sellega kaasnema ka kasumi kasv, ent praegu jäädakse ses osas veel konservatiivseks.

Neljas kvartal jääb Gavroni prognoosi järgi mullusega võrreldes suhteliselt stabiilseks. „Alati jääb oht regulatsioonideks või maksumuudatusteks, aga see ohustab kogu tööstusharu. Meie hinnangul on ettevõtte jaoks kõige tähtsam, et nad muudaksid oma üksusi efektiivsemaks ja säilitaksid kontrolli kulude üle,“ toonitas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. October 2014, 12:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing