• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: Turud teevad aina rekordeid

  USA börsFoto: Bloomberg

  USA turud olid täna tõusuteel, indeksid sulgusid viimase nelja päeva kõrgeimal tasemel.

  “Võlakirjaturg on suletud ning see on üks suurimatest turujuhtidest. Kui see on suletud, siis on on meil väiksem aktiivsus ja vähem volatiilsed päevad, kuna meil ei ole intressimäärasid, mida jälgida,” sõnas Wunderlich Securities turu analüütik Art Hogan, viidates USA veteranide päevale.
  Time Warner Cable kukkus täna 2,6% peale eilset ligi 5% langust. 
  Cablevision kukkus 2,2%, olles juba teist päeva järjest languses. Obama lubas rakendada võimalikult ranged reeglid kaitsmaks internetti, öeldes, et “kiirteed” kasutada ei tohiks ning kiire ühendusega teenused peaksid olema reguleeritud. 
  Alibaba kukkus 3,2 % 115,39 dollarile. Ettevõtte sõnul oli nende käive tänasel Hiina üksikute päeva müügil 9,3 miljardit dollarit. Dow Jones lõpetas päeva 0,01% tõusuga ning sulgus 17614,90 punktil. S&P 500 tegi 0,07% tõusu ning lõpetas päeva 2039,68 punktil. Nasdaq tegi 0,19% kasvu ning sulgus 4660,56 punktil. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.