Raido Neemre • 11. november 2014 kell 20:22

Börs: Turud teevad aina rekordeid

USA börs  Foto: Bloomberg

USA turud olid täna tõusuteel, indeksid sulgusid viimase nelja päeva kõrgeimal tasemel.

“Võlakirjaturg on suletud ning see on üks suurimatest turujuhtidest. Kui see on suletud, siis on on meil väiksem aktiivsus ja vähem volatiilsed päevad, kuna meil ei ole intressimäärasid, mida jälgida,” sõnas Wunderlich Securities turu analüütik Art Hogan, viidates USA veteranide päevale.

Time Warner Cable kukkus täna 2,6% peale eilset ligi 5% langust. 

Cablevision kukkus 2,2%, olles juba teist päeva järjest languses. Obama lubas rakendada võimalikult ranged reeglid kaitsmaks internetti, öeldes, et “kiirteed” kasutada ei tohiks ning kiire ühendusega teenused peaksid olema reguleeritud. 

Alibaba kukkus 3,2 % 115,39 dollarile. Ettevõtte sõnul oli nende käive tänasel Hiina üksikute päeva müügil 9,3 miljardit dollarit. Dow Jones lõpetas päeva 0,01% tõusuga ning sulgus 17614,90 punktil. S&P 500 tegi 0,07% tõusu ning lõpetas päeva 2039,68 punktil. Nasdaq tegi 0,19% kasvu ning sulgus 4660,56 punktil. 

Hetkel kuum