• Jaga lugu:

  Kreeklased streigivad

  Üleriiklik streik Kreeka pealinnas Ateenas.Foto: EPA

  Kümned tuhanded Kreeka avaliku sektori töötajad lahkusid täna 24 tundi vältava üleriikliku streigi raames ametipostidelt, et protestida valitsuse reformide ja kokkuhoiuprogrammi vastu.

  Wall Street Journali andmetel on avalikud teenused seiskunud ning ministeeriumid, maksu- ja omavalitsusasutused suletud. Lisaks sellele on suletud avalikud koolid, kohtute tegevus ja avalikud haiglad töötavad minimaalse võimsuse juures.
  Streik korraldati ajal, mil riigi parlament arutab järgmise aasta eelarvet. Ametiühingu GSEE teatel protesteerivad nad valitsuse ja Euroopa Komisjoni, Euroopa Keskpanga ja Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) ehk nn troika inspektorite dogmaatilise kokkuhoiu- ja maksupoliitika vastu.
  Häiritud on ka siseriiklik ja rahvusvaheline transport, ning enam kui sada pealinna või sellest välja suunduvat lendu katkestati, sest lennujuhid ühinesid streikidega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tallinna börs jätkas nädalat edukalt
Tallinn börs jätkas nädalat tõuslainel, kui kolmapäeval kerkis indeks 0,6%. Riia kerkis 0,39% ja Vilnius 0,09%. Balti Benchmark indeks suutis näidata 0,5% kasvu.
Tallinn börs jätkas nädalat tõuslainel, kui kolmapäeval kerkis indeks 0,6%. Riia kerkis 0,39% ja Vilnius 0,09%. Balti Benchmark indeks suutis näidata 0,5% kasvu.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile Enampakkumine algab 30. augustil
Tallinna Moekombinaadi pankrotihaldur Indrek Lepsoo avaldas täna enampakkumise T1 kaubanduskeskuse ostmiseks, alghinnaga 85 miljonit eurot.
Tallinna Moekombinaadi pankrotihaldur Indrek Lepsoo avaldas täna enampakkumise T1 kaubanduskeskuse ostmiseks, alghinnaga 85 miljonit eurot.
Läti leht näeb Olainfarmi omanikuvõitluses Ossinovski kõrvu "Mina klatši ei kommenteeri"
Läti leht Diena kirjutab, et Eesti ärimees Oleg Ossinovski võib olla võitlemas ravimifirma Olainfarmi omandamise nimel. Ossinovski aga ütleb Äripäeva sõsarlehele, et tema kuulujutte ja klatši kommenteerima ei hakka.
Läti leht Diena kirjutab, et Eesti ärimees Oleg Ossinovski võib olla võitlemas ravimifirma Olainfarmi omandamise nimel. Ossinovski aga ütleb Äripäeva sõsarlehele, et tema kuulujutte ja klatši kommenteerima ei hakka.