Rainer Saad • 19. veebruar 2015 kell 13:36

Skano nõukogu esimeheks sai Ülo Adamson

Skano Group AS  Foto: Andras Kralla

Täna toimus Skano Group ASi nõukogu koosolek, kus tehti muudatusi nii nõukogus kui ka juhatuses.

Skano nõukogu valis uueks nõukogu esimeheks Ülo Adamsoni. Uueks juhatuse liikmeks valiti alates tänasest 3 aastaks Heiti Riisberg, kelle vastutusvaldkonnaks jääb Skano Group AS äristrateegia ja investorsuhted.

Heiti Riisberg oli Skano nõukogu liige aastatel 2009-2015. Riisberg on olnud Trigon Capital grupi töötaja aastast 2005. aastast ning on AS Martinson Trigon nõukogu esimees, AS Trigon Property Development nõukogu liige, AS Trigon Asset Management ja AS Trigon Funds juhatuse liige.

Riisberg omab 87 000 Skano aktsiat läbi OÜ Vilgan Konsultatsioonid.

Juhatuse liikmeks valimisel kutsuti Heiti Riisberg tagasi auditikomiteest. Auditikomitee uueks liikmeks valiti Joakim Johan Helenius, kes on ka Skano Groupi nõukogu liige. Kertu Virkebau jätkab auditkomitee esimehena.

 

Hetkel kuum