Rainer Saad • 13 aprill 2015

Apple’i nutikell sai USAs miljon eeltellimust

Apple'i nutikell.  Foto: Bloomberg

Reedel sai Apple’i kell Ameerika Ühendriikides peaaegu miljon eeltellimust, prognoosib uuringufirma Slice Intelligence.

Uuringufirma andmetel tehti kellale USAs esimesel päeval 957 000 eeltellimust. Internetis müüdi kell välja mõne tunniga. Esimeste ostjateni peaks kell jõudma alles maikuus, teised peavad ootama kuni juulini.

Erinevalt muudest toodete lansseerimisest ei olnud reedel Apple'i poodide juures suurt rahvahulka, kuna kella sai osta ainult internetist.

Apple'il on nutikellasid erinevate hindadega. Kõige kallim on kullast „Edition“ versioon, mille hind algab 10 000 dollarist (9500 eurost). Apple Watch Sport hind algab 359 dollarist (332 eurost) ja Apple Watch hind 549 dollarist (520 eurost).

JPMorgan prognoosib, et Apple müüb sel aastal 26,3 miljonit nutikella. Bernstein prognoosib, et Apple müüb selle aasta teises pooles 7,5 miljonit nutikella ning järgmisel aastal 20 miljonit nutikella.

Hetkel kuum