Juhan Lang • 21 aprill 2015

Merko käivitas Paepargi korteriarenduse uue etapi

Merko Ehitus  Foto: Raul Mee

Merko Ehitus käivitas Tallinnas Lasnamäe linnaosas Paepargi korteriarenduse viienda etapi, mille jooksul valmib kolm kortermaja, teatas kontsern börsile.

Merko alustab 2015. aasta aprillis esimese kahe maja ehitust aadressil Paepargi 31 ja 33, mille valmimine on planeeritud tuleva aasta kevadesse. Paepargi viienda etapi kolme hoone brutopind kokku on ligikaudu 4500 ruutmeetrit ning arendusetapi kogumaksumus ligemale 4 miljonit eurot.

Paepargi viies etapp hõlmab kolme 4-korruselist maja, millest igaühes on 19 korterit. B-energiamärgisega majade arhitekt on Erkki Ristoja. Korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 1600–1900 eurot. Mugava ligipääsu majadele tagab ehitusfirma teatel 2015. aasta lõpuks valmiv Paepargi tänav.

Uued kortermajad kerkivad Paepargi Pae tänava poolsesse otsa ehk Pereparki, mida ühendab Mäepargis asuvate juba valminud majadega üle järve kulgev valgustatud jalakäijate sild. Heakorrastatud Paepargi tiigi ümbrusesse on Merko esimese kolme etapi käigus arendanud tervikliku elukeskkonna ning müünud sealses üheksas maja üle 150 korteri, seisab äsjases börsiteates. Neljanda etapi raames on Merkol arenduses kolm 14-korruselist tornmaja, millest esimene valmib selle aasta lõpus.

Hetkel kuum