Juhan Lang • 4. mai 2015 kell 8:45

Swedbank langetas Olympicu hinnasihti

Olympic Entertainment Groupi kasiino  Foto: Erakogu

Swedbanki analüütikud langetasid kasiinofirma Olympic Entertainment Groupi hinnasihi varasema 2,25 euro pealt 2,15 eurole, kuid säilitasid ostusoovituse.

Analüütikud toovad oma analüüsis esile, et esimeses kvartalis eeldati OEG kulumieelse kasumi (EBITDA) olulist suurenemist, ent oluliselt kõrgem EBITDA marginaal oli vaid Lätis, samal ajal kui pea kõigi teiste turgude marginaalid langesid.

„Nagu oleme märkinud varasemates aruannetes, on kasv OEG jaoks üha kallim, kuid aastases võrdluses 13,5% kasvanud personalikulud ja 12,4% kerkinud muud ärikulud (peamiselt hasartmängumaks, rendi-, turundus- ja hoolduskulud – toim) olid meie ootustest palju suuremad,“ nentisid analüütikud.

Täna on OEG aktsia Tallinna börsil 17 460 euro suuruse käibe juures langenud 0,52%, 1,91 eurole. Aasta algusest on kasiinofirma aktsia tõusnud 12,94%.

Hetkel kuum