Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Twitteri kohal mustad pilved

  TwitterFoto: EPA

  Eile New Yorgi börsil heade tulemuste ootuses üle 5% rallinud mikroblogivõrgustiku Twitter aktsia on täna eelturul kukkunud juba pea 13% võrra, sest kasutajate arvu kasv valmistas pettumuse ning kaks tippjuhti teatasid, et lahkuvad ettevõttest.

  Suhtlusvõrgustiku teatel kasvas keskmine igakuine kasutajate arv aeglaseimas tempos pärast 2013. aasta börsidebüüti. Twitteri teatel kerkis nende kasutajate arv eelmise kvartaliga võrreldes 2 miljoni võrra, 304 miljonile.
  „See on vastuvõetamatu ja me pole selle üle õnnelikud,“ kommenteeris värskeid tulemusi alates 1. juulist tegevjuhi kohuseid täitev Jack Dorsey.
  Ettevõtte finantsjuht Anthony Noto märkis, et jänni on jäädud kasutajatele Twitteri unikaalse väärtuse selgitamisega ning selle tulemusel küsivad mittekasutajad jätkuvalt, miks nad peaksid Twitterit kasutama. „Lihtsalt öeldes on toodet jätkuvalt liiga keeruline kasutada,“ nentis ta.
  Börsifirma käive kasvas 61%, 502,4 miljonile dollarile ja reklaamikäive kerkis 63%, 452 miljonile dollarile.
  Ettevõtte puhaskahjum vähenes 136,7 miljonile dollarile ehk 21 dollarisendile aktsia kohta. Mullu samal perioodil oli puhaskahjum 144,6 miljonit dollarit, ehk 24 senti aktsia kohta. Nii käive kui kasum ületasid analüütikute ootusi.
  Twitteri juhtkonnas on toimumas suured muutused: juunis vallandati senine tegevjuht Dick Costolo ja eile teatasid lahkumisest veel kaks juhti. Tootejuht Todd Jackson lahkub Dropboxi ja tootejuhtimise asepresident Christian Oestlien ühineb Google’iga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Nõustajad: tehinguturg kukkus, aga vaba raha otsib sihte – ka Eestis
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Saudi Araabia investeerimisfond ostis 7 miljardi eest USA aktsiaid
Majanduslanguse kartuses odavnenud USA aktsiaid on Saudi Araabia riiklik investeerimisfond ostnud kokku 7 miljardi dollari ulatuses.
Majanduslanguse kartuses odavnenud USA aktsiaid on Saudi Araabia riiklik investeerimisfond ostnud kokku 7 miljardi dollari ulatuses.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
TOP: Pereettevõtete ladviku moodustavad kaubandusärid
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Šiauliai pank peatas rublamaksed, Venemaa marus
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.