Millised aktsiad langesid enim?

04. jaanuar 2016, 20:17
Netflix on täna üks enim langenud aktsiatest.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160104/BORS/160109948/AR/0/AR-160109948.jpg

Hiina aktsiaturgude terav kukkumine surus ka USA Standard & Poor’s 500 indeksi langusesse. Vahepeal oli indeks langenud isegi 2,7 protsenti, kirjutab MarketWatch.

Shanghai Composite kukkus ligi 7 protsenti, pärast mida peatati aktsiatega kauplemine. Aktsiad hakkasid langema pärast kehva tööstustoodangu raportit, mille numbrid halvenesid juba kümnendat kuud järjest.

S&P 500 indeksi pooletuhandest ettevõttest on täna tõusnud vaid 19. MarketWatchi kolumnist Mark Hulbert kirjutas, et esimese kauplemispäeva suund on väga tähtis, sest see annab tooni tervele kalendriaastale.

Vaatamata Saudi-Araabia ja Iraani vaheliste pingete teravnemisele on nafta hind langenud täna 0,5 protsenti. See tähendab, et investorid kardavad maailmamajanduse aeglustumisest tingitud nõudluse vähenemist. Tavapäraselt oleks selline olukord nafta hinna kõrgemale viinud. Suurimate langejate seas on ka toorainefirmasid.

Allpool on välja toodud 10 aktsiat, mis on täna langenud kõige rohkem:

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. January 2016, 20:17

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing