• Jaga lugu:

  Aktsionär kaebas Twitteri kohtusse

  Twitter kaevati kohtusse.Foto: Reuters/Scanpix

  Twitteri aktsionär kaebas ettevõtte kohtusse. Nimelt olevat Twitter oma kasutajate hulga ja nende aktiivsuse kohta valesid andmeid esitanud, vahendab Bloomberg.

  San Francisco föderaalkohtusse antud hagi tuleb ajal, mil Twitteril on raskusi oma kasutajate hoidmisega. Twitteris veedetud aja asemel ollakse rohem Snapchatis ja Instagramis.
  Snapchat, mis on USAs enimkasutatud mobiilirakenduste pingereas üheksandal kohal, ületas aprillis 50 miljoni kasutaja piiri. Sellega jõudis rakendus esmakordselt Twitterist ette, nentisid Bloomberg Intelligence’i analüütikud Jitendra Waral ja Sean Handrahan.
  Aktsionär Doris Shenwick väidab, et Twitteri juhtkond eksitas 2014. aasta novembris investoreid. Nimelt lubas Twitter, et igakuiste aktiivsete kasutajate arv peaks „keskpikas“ perspektiivis tõusma 550 miljonini ja „pikas perspektiivis“ ühe miljardini. Ettevõte ei suutnud kumbagi prognoosi täita ja varjas asjaolu, et prognoosidel ei olnud tegelikult mitte mingisugust alust, teatati kaebuses.
  30. juuni seisuga oli Twitteril 313 miljonit aktiivset igakuist kasutajat. Ettevõtte aktsia on tänavu odavnenud 17 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.