USA presidendiks valitud Donald Trump  Foto: epa
investor Toomas • 1. detsember 2016
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Minu portfelli väärtus hüppas eelmisel kuul rekordkõrgele, kui Trump valiti presidendiks.

Portfelli väärtus kasvas novembri lõpuks 4,1 protsenti, rekordkõrge 272 943,97 euroni. Sel aastal on portfelli väärtus kasvanud üle 13 protsendi, muljetavaldavad 32 000 eurot. Lisaks aktsiate tõusule on aidanud euro kursi nõrgenemine ja Norra krooni tugevnemine. Kui detsembris turg ei kuku, suudan portfelli aastaeesmärgi ära täita.

Suurim tõusja Londoni börsilt

Eelmine kuu lendas kõrgel Londoni börsil noteeritud Iiri odavlennufirma Ryanair aktsia, mis tõusis üle 12 protsendi. Ettevõte teatas, et palkab 2000 töötajat ja suurendab lendude arvu Suurbritannias, Iirimaal ja Euroopas. Sel aastal on reisijate arv igal kuul kasvanud võrreldes mullusega kas 10 protsenti või enam. Näiteks oktoobris oli kasv 13 protsenti, 10,9 miljoni reisijani. Ryanairil läheb hästi ja seda ilmestab ka aktsia hind.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt