• Jaga lugu:

  Buffett on Trumpi börsiralli võitja

  Legendaarne investor Warren BuffettFoto: Scanpix/REuters

  Donald Trumpi üks suuremaid kriitikuid Warren Buffett on tema presidendiks valimisele järgnenud börsirallist üks suuremaid võitjaid, kirjutas Wall Street Journal.

  Buffetti firma Berkshire Hathaway Inc jaoks oli november viimase kuue aasta parim kuu. A-aktsia kaupleb 240 000 dollari lähistel, noolides kõigi aegade tippu.
  Trumpi valimisest on Berkshire A-aktsiad kerkinud 7,9% ja B-aktsiad, mida omab ka Investor Toomas, 7,8%.
  Turuväärtus on kerkinud peaaegu 400 miljardi dollari tasemele, millega Berkshire jääb alla vaid kolmele (tehnoloogia-)firmale Apple, Alphabet ja Microsoft.
  Buffett toetas valimiskampaanias Hillary Clintonit. Börside kohta ütles ta novembris CNNi intervjuus, et need on 10, 20 või 30 aasta perspektiivis tõusnud hoolimata sellest, kas presidendiks on Trump või Clinton.
  Berkshire Hathaway on konglomeraat, mis panustab traditsioonilistele tegevusaladele nagu kindlustus, raudteed, energiafirmad ja tööstusettevõtted. See on otsekui läbilõige USA majandusest, millele ennustatakse Donald Trumpi presidendiks saades kiiremat kasvu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eestlase asutatud Workland võtab üle Soome konkurendi ärid
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.