Liina Laks • 27. veebruar 2017 kell 8:45

Nokia nostalgitseb: 3310 on tagasi

Uus Nokia 3310  Foto: EPA

Pühapäeval teatas Nokia nelja uue nutitelefoni turuletoomisest, kuid uudise varjutas Soome firma avaldus, et tagasi tuleb ka vana tuttav, peaaegu põhjatu akuga Nokia 3310.

Nokia lubab oma veebilehel, et maailmas 12. enimmüüdud telefoni uusversioon on kirevam, varustatud kaameraga ning tema aku peab vastu 22 kõnetundi või siis terve kuu, kui seadet hoitakse standby-olekus. Retroarmastajate jaoks leiab telefonist ka kunagi populaarse „ussimängu“.

Uudisteagentuuri Reuters teatel võib telefonist kujuneda üks aasta hitte – see kõnetab vanu fänne ning annab võimaluse ka neile, kes on nutitelefonidest küllastunud. Samuti peaks analüütikute hinnangul telefonil hästi minema arenevate turgudega riikides.

Uue Nokia 3310 hinnaks kujuneb 49 eurot.

Hetkel kuum