• Jaga lugu:

  Kasela ostis detsembris PRFoodsi aktsiaid juurde

  PRFoodsi juhatuse liige Indrek KaselaFoto: Veiko Tõkman

  Toiduainete töötlemise ja müügiga tegeleva PRFoodsi nõukogu esimees ja juht Indrek Kasela suurendas detsembris ettevõttes oma osalust.

  Kaselale kuuluv osaühing Lindermann, Birnbaum & Kasela soetas detsembri algul 34 000 aktsiat hinnaga 0,589 eurot osaku kohta. Pisut enam kui 4% suuruse osaluse ehk ligi 1,55 miljoni aktsiaga on Kasela börsifirmas suuruselt kolmas osanik.
  Detsember ei ole ainus kuu, mil Lindermann, Birnbaum & Kasela PRFoodsis osalust suurendas. Märtsis soetas ettevõte juurde 25 000 aktsiat hinnaga 0,586 eurot aktsia kohta ning märtsis 380 000 aktsiat hinnaga 0,390 eurot tükist.
  Sel suvel ostis PRFoods kaks Suurbritannia pereettevõtet ning endast hulga suurema Soome kalatööstusettevõtte Oy Trio Trading Ab. Septembris Äripäevale antud intervjuus pidas Kasela toiduainesektori väljavaateid väga headeks.
  Veidi enam kui 60% suuruse tootlusega on PRFoodsi aktsia olnud tänavu Tallinna börsil paremuselt teine väärtpaber. Alla jääb see vaid elektriseadmete tootja Harju Elektri aktsiale, mis on aasta algusest alates kallinenud ligi 76% võrra ning kui siia otsa liita veel ka makstud dividendid, siis saab tootlusnumbriks enam kui 80%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.