• Jaga lugu:

  LHV teenis novembris veerandi võrra rohkem kasumit

  Värskelt avaldatud novembri majandustulemuste ülevaatest selgub, et LHV Group teenis tänavu novembris mullusest 25% enam kasumit.

  LHV grupi juhataja Madis Toomsalu jäi novembrikuu tulemustega rahule.Foto: Andras Kralla
  Grupi puhaskasum ulatus 2,5 miljoni euroni mulluse 2 miljoni euroga võrreldes. Kontserni müügitulu ulatus 5,5 miljoni euroni (võrdluseks: mullu oli käive 5,3 miljonit eurot). Võrreldes eelmise aasta novembriga püsivad klientide hoiused samal, 1,3 miljardi euro tasemel. Küll on kasvanud fondide maht, 1,1 miljardilt 1,2 miljardile eurole. Sealjuures kahanesid pangas maksevahendajate hoiused 89 miljoni euro võrra, kuid tavaklientide hoiused paisusid 19 miljoni euro võrra.
  Novembris lisandus LHVsse ligi 2800 uut klienti.
  Kontserni juhtkond jäi novembri tulemustega rahule. „Tavapärasest rohkem sõlmiti investeerimisteenuste lepinguid, selle raames avati uusi investeerimiskontosid võlakirjade märkimiseks, aga ka mikroinvesteerimise teenuse kasutamiseks,“ ütles grupi juht Madis Toomsalu. Novembris tehti ka allutatud võlakirjade emissioon, mille maht ulatus 20 miljoni euroni. „Novembri lõpu seisuga edestame LHV selle aasta finantsplaani 1,2 miljoni euro võrra,“ lisas Toomsalu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Aasta ettevõtte Chemi-Pharmi finantsjuhi vaade kriisiga kohanemisele: Directo äritarkvara sai asendamatuks
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.