Rait Kondor • 16. juuli 2019 kell 15:50
Börsiuudised
Ainult tellijale

JPMorgani kasum ületas ootusi, intressimarginaal veidi langes

Jamie Dimon esinemas Chase NYC Flagshipi üritusel 25. juunil 2019. aastal New Yorgis.  Foto: Adam Hunger/AP Images

USA suurpank JPMorgan Chase & Co avaldas täna oodatust suurema kvartalikasumi, kui kõrgem intressitulu ning eraisikutele antud laenukasv aitas parandada kauplemisest saadud madalama teenustasutulu mõju, vahendab Reuters.

Hoolimata rekordilisest kasuminumbrist võis teise kvartali aruannet uurides näha ühte aspekti, mis finantssektorit tervikuna ohustab. Nimelt vähenes JPMorgani puhasintressimarginaal aasta varasemaga võrreldes 0,08 protsendipunkti võrra 2,49 protsendini, kuna hoiuseintressid tõusid ning ka teiste sissevõetud laenude intress tõusis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum