Rait Kondor • 30. september 2019 kell 19:18
Börsiuudised
Ainult tellijale
Valge Maja kaubanduspoliitika direktor Peter Navarro lükkas ümber spekulatsioonid, nagu Valge Maja kaaluks Hiina firmade aktsiate noteerimise keelamist USA börsidel.   Foto: AFP PHOTO / JIM WATSON

Rahandusministeerium ning Valge Maja nõunik: Hiina firmade eemaldamist USA börsidelt ei plaanita

USA presidendi kaubandusnõunik Peter Navarro nimetas reedest uudist Hiina ettevõtete USA börsilt eemaldamise arutamise kohta „libauudiseks“ ning ka USA rahandusministeerium lükkas sellised plaanid ümber.

CNBC finantsuudiste kanalis esinenud Peter Navarro ütles reedest uudist kommenteerides: „See lugu, mis ilmus Bloombergis – ma olen seda lugenud palju tähelepanelikumalt, kui see oli kirjutatud. Üle poole sellest loost oli tugevalt ebatäpne või lihtsalt täielik vale.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum