Äripäev • 12. märts kell 21:28
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: USAs suurim ühepäevane langus alates 1987. aastast

USA aktsiaturul märkis neljapäevane järsk langus, et ka S&P 500 aktsiaindeks jõudis "karuturule". Peaaegu 11 aastat kestnud tõusuturu tipp tehti seega 19. veebruaril. Pildil on New Yorgi börs 12. märtsi hommikul, kui seitmseprotsendiline langus käivitas automaatselt börsikauplemise peatamise 15 minutiks.   Foto: Xinhua via www.imago-images.de/Scanpix

USA aktsiaturg kukkus neljapäeval 10%, mis märkis suurimat ühepäevast langust alates 1987. aasta oktoobrist.

Nii president Trumpi kui ka Föderaalreservi sammud ei suutnud leevendada muret koroonaviiruse levikust tingitud majanduse jahtumise pärast, vahendab CNBC. See viis neljapäeval aktsiaindeksid 10% suuruse languse juurde, millist pole turul nähtud viimased 32 aastat. Isegi 2008. aasta sügisel toimunud finantskriisi haripunktis ei nähtud turgudel sedavõrd järsku ühepäevast langust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum