Kaspar Allik • 20. aprill kell 7:25
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallink valmistub oma varade väärtuse languseks

Paavi Nõgene (püstiselt) sõnul käib töö igapäevase likviidsuse leidmisel.   Foto: Liis Treimann

Koroonaviirus on suurendanud riski, et Tallinki varad tuleb alla hinnata, kirjutab Tallink vastavaldatud auditeeritud 2019. aasta majandusaruandes.

„Kuna COVID-19 pandeemiast tulenev kriis on ülemaailmne ning puhke-, turismi- ja transporditööstus on nende majandusharude hulgas, mida kriis on kõige rängemalt tabanud, on risk, et kontserni varade, nagu laevade ja kasutusõiguse varade väärtus võib langeda, tähtaja ületanud võlgnevuste katteks moodustatud allahindlused võivad vajada korrigeerimist ning intressikandvad kohustused võivada vajada ümberliigitamist 2020. Aastal,“ seisab ettevõtte auditeeritud aruandes.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum