investor Toomas • 16. august 2016
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas
Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Läinud nädalal Tallinnas peetud veteranide orienteerumise maailmameistrivõistlustel osalenud tuntud Soome investor Seppo Saario ei pidanud võistluste vahel paljuks ka minu kontorist läbi põigata ja mind värske investeerimisnõuga kostitada.

Kohe, kui Saario sai nina ukse vahelt sisse pista, küsisin pikemalt keerutamata: „Kas on mõni kuulikindel Soome börsifirma, mida mulle soovitada, võttes arvesse, et mul on veel 15 aastat pensionini minna?“

Saario teretas viisakalt ja ütles, et piltlikult öeldes kuulikindlaid ettevõtteid olemas polegi. Seejärel vajus ta mõttesse. „Üks ohutum on Huhtamäki,“ teatas ta pärast lühikest pausi. Saario ise on ettevõttesse investeerinud ja usub börsifirma pikaajalisse kasvupotentsiaali sedavõrd, et ei kavatse rahvusvahelise pakenditevalmistaja aktsiaid oma eluajal müüa.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt