Investor Toomas: ootusärevus üha kruvib

Investor Toomas ootab Ryanairilt kasumikasvu.  Foto: epa
investor Toomas • 14. oktoober 2016 kell 12:00
Investor
Ainult tellijale

Enne jõule saabub minu jaoks veel üks vähemalt sama põnev aeg, mida ootan sarnase ärevusega kui kuusealuseid kinke – peagi avaldavad minu portfelli ettevõtted kolmanda kvartali tulemused ning siis saan aimu, kas positsioonid on ikka õigesti valitud.

Kui lähtuda LHV prognoosist, siis kindlasti peaks mulle rõõmu pakkuma enamik Balti börsil noteeritud ettevõtteid. Näiteks on analüütikud (hoolimata laienemisest tulenevate kulude kasvust) optimistlikud minu portfellis sisalduva Apranga suhtes. Samuti antakse positiivne väljavaade reisijate kasvu näidanud Tallinkile ning autosegmendist kasu lõikavale Tallinna Kaubamajale. Kerget tulemuste paranemist oodatakse ka külmutatud tariifide keskkonnas tegutsevalt Tallinna Veelt, mis paistis eelmise aasta samal ajal silma kõrgete õigusabikulude poolest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum