investor Toomas • 19. märts 2018 kell 12:15
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: otsi lolli!

Olympic Lätis.  Foto: Verslo ˇinios

Täna hommikul oma postkasti avades sain pehmelt öeldes šoki, kui sealt vaatas vastu teade, et minu Olympicu aktsiad tahetakse naeruväärse hinnaga ära osta.

Täpsemalt teatas Olympic börsiteate vahendusel, et Odyssey Europe tahab üle võtta kõik OEG aktsiad. Seda 1,9 euro suuruse hinnaga aktsia kohta, mis oli enne börsi avanemist turuväärtusest madalam pakkumine. Lisaks seisis börsiteates, et kontserni kaks enamusaktsionäri, kellele kuulub ligikaudu 64 protsenti aktsiakapitalist, on juba lubanud pakkumise vastu võtta. Samuti soovitab kontserni suuromanik Armin Karu pakkumise vastu võtta ka minusugustel väikeaktsionäridel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum