investor Toomas • 13. juuni 2019 kell 10:46
Investor Toomas
Ainult tellijale

Avastasin Arco Vara hästihoitud saladuse

Ühe investori vihje viis mind Tallinna linnavalitsuse paberirägastikku tuhnima ning leitud info aitas selgitada, miks Arco Vara korralikust kahjumist hoolimata nii enesekindlalt dividendi, tõsi küll imetillukest, maksab.

Arco Vara juhil Tarmo Sillal (paremal) on põhjust kahjumist hoolimata enesekindel olla, nagu selgus aktsionäride koosolekul ühelt investorilt saadud infokillust. Temast vasakul on Arco Vara nõukogu liige Allar Niinepuu.  Foto: Liis Treimann

Hiilisin sõbralt laenatud aktsiaga täna hommikul Arco Vara aktsionäride koosolekule ja see tasus 100% ära. Koosoleku algus ei olnud paljutõotav, sest ettevõtte juht Tarmo Sild kirjeldas pettumust valmistava Bulgaaria arenduse praegust seisu.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum