investor Toomas • 2. juuli 2019 kell 8:25
Investor Toomas
Ainult tellijale

Investor Toomas sai pärast pööritavat langust jalad põhja

Foto: MARKO SAARM, Sakala/Scanpix

Peale ränkrasket maid, mil kaotasin portfellist pea 13 000 eurot, sain juunis kergemalt hingata: suutsin langusest 4500 eurot tagasi võtta. Suurtele indeksitele tuli aga alla vanduda.

Oma maikuist miinust õnnestus mul pisut kustutada: juuniga teenisin paberil 4592 eurot portfelli lisaks. Kuu motoks oli aga istumine ja kannatamine: kui vana Draghi poleks hakanud juuni lõpus mesikeelselt börse turgutama, oleks mul seegi kuu üsna kurb olnud. Portfell tõusis ligi 1,47%. Tallinna börsile tegin sellega napilt tuule alla, aga Nii Stoxx 600-le kui ka S&P 500-le, mis kumbki tõusis eurodes arvestatuna üle 4%, pidin alla vanduma. Alates aasta algusest olen paberil teeninud 6,4%, 12 kuu tootlus on aga 3,8%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum