investor Toomas • 26. juuli 2019 kell 3:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

La Muu investoritel jäi hõlptulu saamata

Mai alguses nägime päris omamoodi fenomeni: ökojäätisetootja La Muu soovis ühisrahastuse kaudu saada 400 000 eurot investeeringute tegemiseks, kuid investorite rahakopterid olid valmis külvama miljonites eurodes.

Kauplemine kuivas kokku.  Foto: Funderbeam

Igaks juhuks sulgeti kampaania kiiresti enne õige tähtaja saabumist, sest muidu poleks investoritele aktsiaid jagunenudki. Või noh, tegelikult saigi maksimaalselt 13 aktsiat ehk nii umbes 434 euro jagu investeerida ühe kasutajakonto kohta. Olin kindel, et kiiresti täituv kampaania tõi kaasa hulga spekulante, kes esimesel kauplemispäeval juuksed ära kammisid, kenad riided selga panid ning jäid ootama kauplemise avamist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum