Värsked emotsioonid: kuidas tähistavad Michelini tunnustuse saanud peakokad võitu

    Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga. 

    Michelini jätkusuutlikkuse tunnustuse ehk rohelise tärni ning ka Michelini noore koka preemia pälvinud restorani Soo restorani peakokk Daanius Aas räägib intervjuus, kuidas tähistab võitu ning millised ambitsioonikad plaanid on tal käesolevaks ning järgmiseks aastaks.

    Esmakordselt Michelini soovituse saanud Barbarea peakokk Kenneth Karjane räägib, mis võis tunnustuse tuua ning millised on restorani tulevikuplaanid.

    180 kraadi peakokk Mathias Diether räägib kahe Michelini tärni mõjust temale isiklikult ja Eesti restoranimaastikule, palkadest restoranisektoris ning restorani uue aasta eesmärkidest.

    Intervjuu Mathias Dietheriga on inglise keeles, kuid sellele järgneb eestikeelne tõlge. 

    Intervjueeris Gregor Alaküla.

    Fotol Michelini restoranide gala 2023. Foto: Karli Saul

    • Hommikuprogramm
    • 26.05.2023
    KIIRUS:
    Värsked emotsioonid: kuidas tähistavad Michelini tunnustuse saanud peakokad võitu
  • Hetkel kuum