6. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Äripäeva fookuses: Põllumajanduse Äriplaan 2018

Äriplaan 2017  Foto: Andras Kralla

29. novembril toimus Tartus konverents Põllumajanduse Äriplaan 2018. Seal said sõna sektori arvamusliidrid, kes rääkisid oma nägemusest sektori tulevikust.

Sulev Nõmmann selgitab, miks temale tundub, et riik on ettevõtjatest võõrandumas. Nõmmann juhib väikeettevõtet Siidrikoda, mis teeb aga suuri tegusid. Ülemaailmsel siidrikonkursil - kus osalevad maailma suurimad ja parimad - Põlvamaa väiketegija tõi sealt koju ühe kuuest kuldmedalist

Dava Foods Estonia juht Vladimir Sapožnin, kes räägib kuidas läheb Eggo kaubamärgi all mune tootval ettevõttel tihedas konkurentsis Euroopas ja milliste meetoditega saab odavast toorainest välja pigistada lisandväärtust.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt