1. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Erisaade: mida toob uus aasta äris, poliitikas ja börsil?

Foto: Shutterstock

Äripäev eetris erisaade võtab kokku 2017. aasta tähtsamad sündmused, võitjad ja kaotajad nii äris, poliitikas, börsidel kui välismaal ja heidab pilgu järgmisse aastasse.

Selgub, kes on võitja-kaotaja poliitikas ja ettevõtluses, miks võitsid tiitli Aasta Ärimees Cleveroni eestvedajad Arno Kütt ja Peep Kuld, miks Äripäeva väljamõeldud tegelane investor Toomas börsiralli ajal vaid 1,6% tootlust näitas, mida oodata investoril aastalt 2018 ning kes välismaalt elu uuel aastal mõjutab.

Saates on külas Äripäevast peatoimetaja Meelis Mandel, arvamustoimetaja Erki Varma, reporter Eliisa Matsalu ja börsitoimetuse juht Juhan Lang ning Äripäeva raadio toimetaja Jürgen Klemm. Saatejuht on Rivo Sarapik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt