Äripäev • 19 märts 2019

Riik investeerib tulevikutehnoloogiatesse 10 miljonit eurot

PowerUp Energy Technologiesi asutaja Ivar Kruusenberg tutvustab vesinikukütuse tulevikku ning räägib, kui raske või lihtne on tuua idufirmat Ameerika Ühendriikidest üle Eestisse. Saatejuht on Mart Valner.  Foto: Äripäev

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi start-up'ide ekspert Mikk Vainik räägib saates "Cleantech" riigi investeeringutest teadupõhistesse tulevikutehnoloogiatesse ehk kõrgtehnoloogilistesse väikestesse ja keskmise suurusega ettevõtetesse. Lisaks tutvustab ta Balti innovatsioonifond I tulemusi ja kõneleb uutest suurtest investeerimisfondidest.

PowerUp Energy Technologiesi asutaja Ivar Kruusenberg tutvustab vesinikukütuse tulevikku ning räägib, kui raske või lihtne on tuua idufirmat Ameerika Ühendriikidest üle Eestisse.

Saatejuht on Mart Valner.

Kuulake saadet "Cleantech" Äripäeva podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum