• Jaga lugu:

  Kas väikearendaja sureb välja?

  Kinnisvaratund keskendub ühisrahastuse võimalustele kinnisvaraarenduses. Saates on külalisteks EstateGuru partner Kaspar Kaljuvee ja Uus Maa äripindade maakler Eduard Sorokin, kes ühtlasti proovib kätte ühisrahastuse investorina.

  Eduard Sorokin ja Kaspar KaljuveeFoto: Kinnisvarauudised
  Liigub jutt, et väikearendajate tegevus ei ole jätkusuutlik ning turu vallutavad peagi suured tegijad. Ühisrahastusplatvormide sihtgrupp ongi aga pigem pisemad ettevõtted, kel mahud väiksemad. Uurime, milline on hetkeseis ja kas ning millal muutub ühisrahastus panga konkurendiks. Kuidas valitakse välja objekte ning kui palju projekte läheb hapuks. Ning mida tähendab see investorile.
  Saadet juhib Kristi Kool
  Saadet toetab Uus Maa Kinnisvarabüroo
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.