Skype´i asutajate fondi järgmine investeering

Elektriautode kiirlaadimine on suure potentsiaaliga valdkond, millesse investeeris ka Skype´i asutajate investeerimisfond.  Foto: Raul Mee, Andres Haabu

Kolmapäevases Äripäeva Raadio hommikuprogrammis selgitas Skype´i asutajate investeerimisfondilt Ambient Sound Investments enam kui pool miljonit investeeringuks kaasanud elektriautode laadimispunktide rajaja Elektritransport OÜ Raul Potisepp, milleks raha kulutatakse.

Samuti selgitas Potisepp, miks tanklate roll tulevikus väheneb tankimisel 80% võrra.

Kuula intervjuud siit:

Teise samba lõhkumisega kaasnev ebakindlus on lõputu valu ehk miski, mida riskiinvestorid vältida soovivad. Riskiraha väljakutsetest ja võimalustest ning olulistest teemadest Eestis rääkis hommikuprogrammis BaltCapi partner Kristjan Kalda.

Kuula seda intervjuud siit:

Tööjõurendifirmadel läheb hästi ja sektor meelitab juurde üha uusi tulijaid, ainuüksi tänavu teises kvartalis lisandus ligi 90 teenust pakkuvat firmat. Miks kasvab see sektor kiiremini kui Eesti majandus ja mitu teist sektorit, sellest rääkis hommikuprogrammis Äripäeva konkurentsiraportite juht Sigrid Kõiv.

Kuula seda intervjuud siit:

Hommikuprogrammi vedasid Allan Rajavee ja Rivo Sarapik.

Hetkel kuum