Rivo Sarapik • 2. september 2019 kell 13:56

"Iga lapse andeni jõudmine on rahvuslik rikkus"

Haridussüsteem vajab korralikku remonti, eriti kõrgkooli osa, leiab mitmete ettevõtmiste ja ettevõtete nõukogude juhtimisega tegelennud mentor, treener ja lastevanemate liidu juhatuse esimees Aivar Haller.  Foto: SANDER ILVEST

"Iga lapse andeni jõudmine on rahvuslik rikkus, rahvuslik vara," ütleb mentor, treener, lastevanemate liidu juhatuse esimees ja mitme ettevõtte/nõukogu pikaaegse juhtimise kogemusega Aivar Haller saates "Juhi jutud".

Iga lapse ande leidmine ja koos õpetaja ja vanematega võimeks arendamine on midagi erakordset, millesse peab panustama, leiab ta. See aitaks nii juhtimisel kui ka ettevõtetel uuele tasemele jõuda.

Lisaks tuleb saates juttu, miks noored ehk tulevased juhid talle head meelt valmistavad, millist tohutut muutust on läbimas juhtimine, milline on selle juures roll haridusel, mida võiks õppida kriisidest ning paljudest muudest juhile tähtsatest teemadest.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum