Rivo Sarapik • 4. september 2019 kell 10:00

Tallinna Maratoni korraldaja avaldas ulmelise idee

Eesti suurima jooksusündmuste korraldaja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi juht, Tallinna Maratoni peakorraldaja Mati Lilliallik rääkis Äripäeva Raadios, et regiooni üks tuntumaid jooksusündmuseid sündis 20 aastat tagasi läbi juhuse ning ulmeliste visioonide taustal.  Foto: TAIRO LUTTER

Sel nädalavahetusel toimub siinse piirkonna üks silmapaistvamaid jooksusündmusi Tallinna Maraton. Vähe on teada aga tõsiasi, et selle sünd rippus juuksekarva otsas.

Miks see nii oli, kuidas Eestis toimuv sündmus maailmas silmapaistvaks kasvatada, kuidas kaasata ja motiveerida vabatahtlikke ning kuidas seljatada raskused ja takistused, sellest räägib saates Spordiürituste Korraldamise Klubi juht Mati Lilliallik.

Lisaks avaldab ta saates ka ühe ulmelise idee, mis Tallinnas võiks teoks saada.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum